Hill-Rom Progressa intenzív terápiás ágyrendszer

A Progressa™ terápiás rendszer nem csupán egy kórházi intenzív ágy.

A termékfejlesztés során az ágy minden funkciója úgy lett kialakítva, hogy a korai mobilizálást elősegítve jelentős terhet vegyen le a személyzet válláról és nagymértékben javítsa a beteg rövid és hosszútávú kilátásait. Az ágy funkciói a Hill-Rom™ által szabadalmaztatott Progressive Mobility Program™ irányelvei alapján lettek kialakítva, elősegítve az ágyon fekvő betegek korai mobilizációját és rehabilitációját.

A matracba integrált légpárnák programozott és személyre szabott felfújásával és leeresztésével biztosítható a beteg folyamatos és biztonságos forgatása, valamint az integrált perkussziós és vibrációs rendszer használata által csökkenthető a légzőszervi szövődmények kialakulásának kockázata. A beteg súlyát és pozícióját érzékelő szenzor által változtatott nyomás csökkenti a decubitusok kialakulásának kockázatát és hatékony kezelést tesz lehetővé, a folyamatos légáramot biztosító Micro Climate Management™ rendszer pedig biztosítja a tökéletes mikroklímát a nap 24 órájában a beteg teljes testfelszínén.

A mobilitás szintjeihez igazodva az ágy anatómiája biztosítja a biztonságos és hatékony kezelést, a kiszállást könnyítő és teljes ülőhelyzet pedig egyedülálló módon képes a beteg anatómiailag leghatékonyabb és legbiztonságosabb mobilizálására.

A beépített ágymérleg és az integrált betegnapló folyamatos testsúly és BMI index követést tesz lehetővé, a többféle riasztási funkció bekapcsolásával pedig biztosítható a kezelés és a páciens biztonsága. A számos funkció ellenére az egyszerű kezelhetőségéről az intuitív kezelőfelület és grafikus panel gondoskodik, mely a gyors használhatóságot és teljes áttekintést tesz lehetővé a számtalan beállítási lehetőség között.

 

Hill-Rom Progressa intenzív terápiás ágyrendszer
Hill-Rom Progressa intenzív terápiás ágyrendszer
Hill-Rom Progressa intenzív terápiás ágyrendszer

Kapcsolattartó

Gyenes Gábor
termékigazgató
+36 20 849-5518
gabor.gyenes@premiergmed.hu

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Kapcsolódó termékek

Nincs kapcsolódó termék

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék