A kölcsönzés menete

Kérdése van?

Kölcsönzési elérhetőségek

+36 1 391 4030

Kölcsönözhető Eszközök

hill-rom centuris pro

Költséghatékony megoldás a minőségi ellátáshoz

A Hill-Rom Centuris Pro elektromos kórtermi ágy egy kifejezetten a Közép-Kelet-Európai piacra fejlesztett termék, mely ötvözi a Hill-Rom 900 SSR intenzív ágy alapvető elektromos és felépítésbeli tulajdonságait és azt az árszínvonalat, mely lehetővé teszi, hogy az általános kórtermekben is megjelenjenek a kiemelkedő minőségű elektromos ágyak. A betegmobilizálás fontosságát szem előtt tartva az ágy funkciói és felépítése úgy lettek kialakítva, hogy az ápolókra a lehető legkisebb teher háruljon, és elősegítse betegek önálló és biztonságos mozgását és mozgatását. A könnyű tisztíthatóság és hozzáférhetőség, a hosszú élettartam és a kiterjesztett jótállási időszak garnatálja, hogy az ágy, minőségéből fakadóan, hosszú éveken át költséghatékonyan szolgálja a betegek, az ápolók és nem utolsó sorban a kórház érdekeit. A Hill-Rom által kínált betegmobilizálási (Mobility is Life™) , kiesés elleni (No Falls™) és felfekvést megelőző (SafeSkin™) programjai az ággyal kombinálva jelentős költségmegtakarítást és hatékonyságnövekedést eredményeznek.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

  HILL-ROM 900

  Intuitív és hatékony ellátás- jobb eredmények

  Az ágy, ami az Ön igényei szerint öltöztethető fel, ezáltal széles spektrumot lefedve a kórházi ápolástól, az otthonápolásig bezárólag.Az egyszerű kezelést lehetővé tevő számtalan előnyös tulajdonságot megtestesítő Hill-Rom 900 ágy kialakítása során legfontosabbnak az Ön és betege biztonságát tekintettük.

  A Hill-Rom 900 ágy kialakításának köszönhetően csökkenti az ápolószemélyzetre háruló feladatokat, segíti a beteg rehabilitációt. A korszerű ergonómiai kialakításnak köszönhetően nő a beteg önállósága és mozgékonysága, gyorsul felépülése. A nyitott kialakítás megkönnyíti a tisztítást és fertőtlenítést. A Hill-Rom által forgalmazott prevenciós és terápiás nyomáscsökkentő matracokkal való kombinálással elkerülhetők a felfekvések. A tartozékok széles választéka ugyancsak hozzásegít ahhoz, hogy az ágyat a beteg változó állapotaihoz igazítsuk. Kifejezetten ajánljuk otthonápolási területre is.

  ÁRAJÁNLATOT KÉREK

   hill-rom anatome kiültető szék

   Hatékony és biztonságos betegmozgatás

   A Hill-Rom Anatome kiültető szék egy, a kórházakban széles körben használt mobilizációs eszköz, mely akár az intenzíves ellátásban, akár a mindennapi ápolási feladatok ellátása során jelentősen megkönnyíti a betegmozgatást. A hidraulikus magasságállításnak köszönhetően a szék hézagmentesen az ágy mellé tolható, a leereszthető kartámlák pedig az ágyból való átülés során terhelhetőek is. A szék egy mozdulattal majdnem teljesen vízszintes helyzetbe hozható, az ülőlap dőlésszöge a kényelem érdekében fokozatmentesen állítható, a lehajtható és állítható fejtámasz pedig biztonságos szállítást tesz lehetővé. Az ápolószemélyzet munkájának könnyítése érdekében a szék központi fékkel és iránytartó kerék funkcióval van ellátva, mely egyszerűbb manőverezhetőséget biztosít.

   ÁRAJÁNLATOT KÉREK

    Hill-rom primo antidecubitus matrac

    Dinamikus alacsony nyomású terápiás cserélhető matracrendszer.

    A Primo rendszer fejlett technológiájáról és egyszerű használhatóságáról közismert. Egy gomb lenyomására a matrac automatikusan reagál és az ápolószemélyzet további közreműködése nélkül alkalmazkodik a beteg minden mozdulatához. Ez az amiért a felfekvések megelőzése és kezelése területén a Primo dinamikus alacsony nyomású terápiás matracrendszer sok vásárló első számú választása. A Primo rendszer az összes, a felfekvések kialakulása nagy kockázatának kitett beteg részére került kialakításra és a legújabb fejlesztések révén jobb, mint valaha.

    ÁRAJÁNLATOT KÉREK

     Hill-Rom P280 AnTidecubitus MAtracrátét és matracrendszer

     Kényelmesen biztonságos

     • Segít csökkenteni a nyomási fekély előfordulását és gyakoriságát alternáló alacsony nyomású környezet kialakításával, mely elősegíti az ideális nyomáselosztást és a megfelelő belemerülést
     • Alkalmazkodik a betegek egyéni igényeihez a megfelelő terápiás mód kiválasztásával (alternáló vagy folyamatos alacsony nyomás)
     • Hatékony megoldást nyújt a nyomási fekélyek megelőzésében és kezelésében
     • A magas fokú alkalmazkodást biztosító uretán párnák biztosítják az alternáló alacsony nyomást
     • Az állítható ciklusidő a keménységi fok növeli meg a beteg kényelmét
     • Megőrzi a beteg mobilitását
     ÁRAJÁNLATOT KÉREK

      NP100 Prevenciós matrac

      Hatékony és biztonságos felfekvés elleni védelem

      Tulajdonságai révén – mint pl. önállóan alkalmazható, kettős sűrűségű, különálló kockákból álló kivitel – a Hill-Rom NP100 matrac csökkenti a felületi nyomást és a dörzshatást, mivel az egyes kockák egyedileg idomulnak a beteg testének körvonalához. A kockákból álló habszivacs biztosítja a felszín alatti levegőáramlást, ezáltal csökkent mértékű a nedvességképződés, mely révén alacsonyabb a felpuhulás mértéke és kisebb a nyíróerő. A Hill-Rom NP100 matrac költségkímélő megoldást kínál a bőr károsodás és a felfekvés megelőzésére. Az alacsony sűrűségű saroktáji zóna gyengéden támasztja alá a sarkot és a bokát. A legtöbb ágyhoz használható és illeszkedik az összes ágy pozícióhoz. A teljes matrac – beleértve a vízálló, ugyanakkor pára áteresztő, minden irányban rugalmasan nyújtható, baktérium- és gombaölő hatású poliurethane borítást is – könnyen tisztítható és fertőtleníthető, ezáltal maximális higiéniát biztosít mind a beteg, mind az ápoló személyzet részére. A Hill-Rom NP100 Bidensity matrac varrott vagy hegesztett borítással rendelhető. A hegesztett borítás beépített hordfogantyúval van ellátva.

      ÁRAJÁNLATOT KÉREK