Mit kínálunk a privát szektor számára?

Kimagasló minőség minden területen:

  • Ápolástechnika
  • Műtőfelszerelés
  • Teljeskörű sterilizálás
  • Betegszintű gyógyszerelés

Kiemelten fontos számunkra az általunk forgalmazott eszközök hosszútávú, megbízható működése, ezért komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat gyorsan és hatékonyan kezeljük.

Ügyfeleink terveinek megvalósulását igyekszünk a korábbi tapasztalatainkkal és szakértőink tudásával támogatni már a legelső megkereséstől kezdve, minden kötelezettségtől mentesen.

Hiszünk abban – és az elmúlt 25 év tapasztalata is azt mutatja-, hogy a siker kulcsa mindkét fél számára a hosszútávú partneri kapcsolatokban rejlik. Bízunk abban, hogy hamarosan Önöket is partnereink között üdvözölhetjük.

Kérdése van? Állunk rendelkezésére!

Partnereink

A magánszféra, mint stratégiai partner

A Premier cég elmúlt 25 éves filozófiája – Minőség, Rendszer, Innováció” – csak minimálisan változik, amikor a magánszféra fontosságáról beszélünk:

“Minőség, Innováció, Hosszútáv”

Hosszú évek óta tudatosan készülünk, úgy a portfóliónk kialakításával, mint az emberi erőforrás céltudatos képzésével, hogy ezeknek az elvárásoknak maximálisan megfeleljünk.

Mára elmondhatjuk, hogy a meglévő 10 fős szervizcsapatunk olyan hátteret ad a több tízéves tapasztalattal rendelkező logisztikai és termékspecialistáinknak, ami biztosítja a legmagasabb minőségű eszközök, berendezések, rendszerek fennakadás nélküli működését, ezzel is biztosítva azt az áltatunk is megfogalmazott követelményt, hogy minden esetleges reklamációra legkésőbb 24 órán belül reagálunk, illetve a felmerülő hibákat elhárítjuk.

Szakembereink az elmúlt években különös hangsúlyt helyeztek arra is, hogy nemcsak a klasszikus promóciós tevekénységben érjenek el átlagon felüli tudást, hanem akár tervezési szinten is segítségére lehessenek új jövőbeli partnereinknek.

Úgy gondoljuk, hogy erőfeszítéseink eddig maximális sikerrel jártak, amire jobb referencia nem nagyon lehet, mint a tény, hogy az elmúlt 2-3 évben (lásd mellékelt referencia lista) hány új, kiemelkedő, minőségi, kisebb-, közepes-, illetve nagyobb újonnan létrehozott klinika tisztelte meg cégünket, hogy széleskörűen együtt dolgozhassunk.

A mellékelt listából az a vélemény is kiderül, amit az adott klinika alapítója /ügyvezető igazgatója gondol az együttműködésünkről.

Az eddigi sikereink és a kialakult jó vélemények tovább erősíti hitünket, hogy jó úton járunk és arra is inspirál mindannyiunkat, hogy minden téren tovább fejlődve, még hasznosabb partnerei tudjunk maradni az eddig kialakult kapcsolatainknak és maradjon időnk, energiánk az újonnan ezen a területen gondolkodóknak.

Műtő

Teams: ✔️

24/7 Support:

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Steril

Teams: ✔️

24/7 Support:

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Ápolás

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Valami

Teams: ✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Teams: ✔️

Premier Med Egészségközpont

Referenciáink

Akik már minket választottak

Partneri kapcsolatainkban kiemelkedően fontos számunkra, hogy hosszútávon számíthassunk beszállítóinkra. A már 10 éve fennálló együttműködésünk során nyilvánvalóvá vált, hogy a Premier G. Med biztosítja számunkra azt a prémium minőséget mind termékekben, mind szakértelemben, mind szerviztámogatásban, amit mi is a zászlónkra tűztünk. Ezért is választottuk őket új klinikánk létrehozása során műtőink és steril központunk kialakításához és támaszkodunk rájuk ápolási eszközeink beszerzése esetében is.”

Dr. Hupuczi Petronella PhD

Igazgató – Maternity Szülészeti- és Nőgyógyászati klinika

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In est sem, ultrices ornare molestie sit amet, placerat vel arcu. Phasellus quis massa id sem pretium dictum. Donec sed sollicitudin est, sit amet eleifend ipsum. Vivamus nec pretium turpis.”

Dr. Schwab Richárd

alapító, Mind Clinic

“Az Premier G. Med által nyújtott rugalmas hozzáállás,  professzionális szakértelem a magánszektor szereplői számára komoly jelentőséggel bírnak. Remélem a közeljövőben újra együttműködünk.”

Számunkra öröm olyan professzionális partnerrel dolgozni, mint a Premier G. Med Kft. 

Lépjen kapcsolatba velünk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, örömmel várjuk megkeresését a lenti elérhetőségeink valamelyikén vagy a jobb oldali űrlap segítségével.

info@premiergmed.hu

+36 (1) 391-4030