ultimaster
ryurei

A társadalom támogatása az egészségügyön keresztül

A japán TERUMO cég először úgynevezett drótspecialistaként tört be az egészségügyi eszközök piacára, különleges technológiával kialakított hidrofil bevonatú drótjaival. Az így megalapozott hírnevére és megbecsültségére építve a továbbiakban terjeszkedett az intervenciós kardiológia, radiológia és neuroradiológia területén egyaránt, újabb minőségi termékek kifejlesztésével.
Széles portfoliójával alkalmazkodik az intervenciós radiológia elmúlt időszakban bemutatott gyors fejlődésével járó elvárásokhoz. A TERUMO megoldást kínál az angiográfiás laborokban végzett szubspecifikus beavatkozások nagy részére, legyen szó térd alatti angioplasztikáról, intervenciós onkoradiológiai beavatkozásról vagy carotis tágításról. Az elmúlt években a Premier G. Med Cardio Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően egyre több hazai specialista ismerhette meg eszközeit, amelyek így gyakorlatilag az összes hazai angiográfiás labor polcain megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Egészségügyi innovációt szállít

Vállalatunk több, mint egy évtizede dolgozik a brit Kimal céggel közösen azon, hogy minél több elektrofiziológiai, intervenciós kardiológiai, radiológiai vagy neuroradiológiai labort lásson el kiváló minőségű, egyszerhasználatos izolációs szettekkel. A magyarországi laborok 90 százalékában már ismert különleges nedvszívó képességgel ellátott “kék lepedők” mindenhol nagy népszerűségre tettek szert, és a hosszú távú gazdaságosságnak köszönhetően évről évre több intézményt sarkallnak a mosható textillepedőkről történő átállásra. Az először a hazai haemodinamikai laborokban megjelent Kimal évről évre bővíti beszállítói körét, így az egyes szettekben elérhető eszközök választékát tekintve is nagyobb mozgásteret tesz lehetővé partnereink számára. Az elmúlt időszakban itthon az elektrofiziológia, intervenciós radiológia és neuroradiológia területén is egyre több laborban jelentek meg a Kimal izolációs szettek, amely a biopsziás mintavételekhez szükséges eszközök terén is széles portfólióval jelent meg itthon is.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Együtt fejlesztjük az egészséget a világon

A BD-BARD vénabiztosító termékek forgalmazásával 2018-óta foglalkozik Cégünk, a portfólióba tartozó termékek remekül illeszkednek a régóta képviselt, ám szinte csak a keringés artériás oldalára szorítkozó palettába. Ezáltal lehetőségünk nyílt komplexebb megoldást nyújtani például az intervenciós-onkológia területén és közvetlenül beszállítóivá válhattunk többek között a hagyományos onkológia és haematológiai szakellátásnak. A BD által birtokolt, korábban önálló BARD termékek innovatív és egyedülállóan magas technikai színvonalú megoldásokat kínálnak hosszú és rövid távú vénabiztosításban, legyen szó port-katéterekről, PICC-line-okról, centrál vénás kanülökről, MID-line-okról vagy krónikus dialízis katéterekről. A mindennapi szakszerű betegellátás támogatására pedig kiemelkedő változatosságú és minőségű kiegészítő eszközt tudunk biztosítani partnereink igényei szerint például az egyszerhasználatos port-tűk és steril kötöző vagy rögzítő eszközök révén.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

 

A nélkülözhetetlen műtőasztal kiegészítő család

Az ADEPT MEDICAL új-zélandi cég, mely közel 40 éve gyárt korszerű, innovatív, magas minőségű műanyag alapanyagokból a betegbiztonságot és a betegkomfortot szolgáló műtőasztal kiegészítőket. Termékei elsősorban intervenciós kardiológiai és radiológiai beavatkozások során nyújtanak korszerű megoldást az operáló orvosnak, a műtétben résztvevő egyészségügyi dolgozóknak és nem utolsó sorban a betegeknek.

Kiemelet termékcsaládja a STAR – SYSTEM, mely komplexitásából adódóan az intervenciós eljárások radiális artérián keresztül történő kivitelezésében elengedhetetlen, valamint a beavatkozások során az operatőrt és az asszisztenseket érő háttérsugárzás mértékét is jelentősen csökkenti.

A termékcsalád részét képezik a CT és MRI vizsgálatok elvégzésénél a betegek testhelyzetének optimalizálására kifejlesztett eszközök is.

Az álmaid összefonva

A japán precizitást és innovációt ötvöző ASAHI cég különleges eljárással előállított drótjaival hamar óriási népszerűségre tett szert világszerte. A más eszközökkel már lehetetlennek tűnő ér-megnyitásokról híres drótok éppúgy tökéletesen használhatóak a perifériás végtagmentéseknél, mint az évek óta elzárt szív-koszorús erek megnyitásában, így hozzájárulva emberek tízezreinek gyógyulásához. Az endovaszkuláris és haemodinamikai laborokban különleges drótjai mellett mikrokatéterekkel és guiding introducerekkel is jelen lévő ASAHI 2016-tól immár az intervenciós neuroradiológia területére is kínál megoldásokat.
Az ASAHI eszközök a Premier G. Med Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően immár a magyar kórházak többségében megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

 

Letölthető Asahi Gaia Prospektus

PTA

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!