A társadalom támogatása az egészségügyön keresztül

A japán TERUMO cég először úgynevezett drótspecialistaként tört be az egészségügyi eszközök piacára, különleges technológiával kialakított hidrofil bevonatú drótjaival. Az így megalapozott hírnevére és megbecsültségére építve a továbbiakban terjeszkedett az intervenciós kardiológia, radiológia és neuroradiológia területén egyaránt, újabb minőségi termékek kifejlesztésével.
Széles portfoliójával alkalmazkodik az intervenciós radiológia elmúlt időszakban bemutatott gyors fejlődésével járó elvárásokhoz. A TERUMO megoldást kínál az angiográfiás laborokban végzett szubspecifikus beavatkozások nagy részére, legyen szó térd alatti angioplasztikáról, intervenciós onkoradiológiai beavatkozásról vagy carotis tágításról. Az elmúlt években a Premier G. Med Cardio Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően egyre több hazai specialista ismerhette meg eszközeit, amelyek így gyakorlatilag az összes hazai angiográfiás labor polcain megtalálhatóak.

További információkért kérem látogasson el a hivatalos weboldalra.

Együtt fejlesztjük az egészséget a világon

A BD-BARD vénabiztosító termékek forgalmazásával 2018-óta foglalkozik Cégünk, a portfólióba tartozó termékek remekül illeszkednek a régóta képviselt, ám szinte csak a keringés artériás oldalára szorítkozó palettába. Ezáltal lehetőségünk nyílt komplexebb megoldást nyújtani például az intervenciós-onkológia területén és közvetlenül beszállítóivá válhattunk többek között a hagyományos onkológia és haematológiai szakellátásnak. A BD által birtokolt, korábban önálló BARD termékek innovatív és egyedülállóan magas technikai színvonalú megoldásokat kínálnak hosszú és rövid távú vénabiztosításban, legyen szó port-katéterekről, PICC-line-okról, centrál vénás kanülökről, MID-line-okról vagy krónikus dialízis katéterekről. A mindennapi szakszerű betegellátás támogatására pedig kiemelkedő változatosságú és minőségű kiegészítő eszközt tudunk biztosítani partnereink igényei szerint például az egyszerhasználatos port-tűk és steril kötöző vagy rögzítő eszközök révén.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

A nélkülözhetetlen műtőasztal kiegészítő család

Az ADEPT MEDICAL új-zélandi cég, mely közel 40 éve gyárt korszerű, innovatív, magas minőségű műanyag alapanyagokból a betegbiztonságot és a betegkomfortot szolgáló műtőasztal kiegészítőket. Termékei elsősorban intervenciós kardiológiai és radiológiai beavatkozások során nyújtanak korszerű megoldást az operáló orvosnak, a műtétben résztvevő egyészségügyi dolgozóknak és nem utolsó sorban a betegeknek.

Kiemelet termékcsaládja a STAR – SYSTEM, mely komplexitásából adódóan az intervenciós eljárások radiális artérián keresztül történő kivitelezésében elengedhetetlen, valamint a beavatkozások során az operatőrt és az asszisztenseket érő háttérsugárzás mértékét is jelentősen csökkenti.

A termékcsalád részét képezik a CT és MRI vizsgálatok elvégzésénél a betegek testhelyzetének optimalizálására kifejlesztett eszközök is.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!