A társadalom támogatása az egészségügyön keresztül

A japán TERUMO cég először úgynevezett drótspecialistaként tört be az egészségügyi eszközök piacára, különleges technológiával kialakított hidrofil bevonatú drótjaival. Az így megalapozott hírnevére és megbecsültségére építve a továbbiakban terjeszkedett az intervenciós kardiológia, radiológia és neuroradiológia területén egyaránt, újabb minőségi termékek kifejlesztésével.
Széles portfoliójával alkalmazkodik az intervenciós radiológia elmúlt időszakban bemutatott gyors fejlődésével járó elvárásokhoz. A TERUMO megoldást kínál az angiográfiás laborokban végzett szubspecifikus beavatkozások nagy részére, legyen szó térd alatti angioplasztikáról, intervenciós onkoradiológiai beavatkozásról vagy carotis tágításról. Az elmúlt években a Premier G. Med Cardio Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően egyre több hazai specialista ismerhette meg eszközeit, amelyek így gyakorlatilag az összes hazai angiográfiás labor polcain megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Egészségügyi innovációt szállít

Vállalatunk több, mint egy évtizede dolgozik a brit Kimal céggel közösen azon, hogy minél több elektrofiziológiai, intervenciós kardiológiai, radiológiai vagy neuroradiológiai labort lásson el kiváló minőségű, egyszerhasználatos izolációs szettekkel. A magyarországi laborok 90 százalékában már ismert különleges nedvszívó képességgel ellátott “kék lepedők” mindenhol nagy népszerűségre tettek szert, és a hosszú távú gazdaságosságnak köszönhetően évről évre több intézményt sarkallnak a mosható textillepedőkről történő átállásra. Az először a hazai haemodinamikai laborokban megjelent Kimal évről évre bővíti beszállítói körét, így az egyes szettekben elérhető eszközök választékát tekintve is nagyobb mozgásteret tesz lehetővé partnereink számára. Az elmúlt időszakban itthon az elektrofiziológia, intervenciós radiológia és neuroradiológia területén is egyre több laborban jelentek meg a Kimal izolációs szettek, amely a biopsziás mintavételekhez szükséges eszközök terén is széles portfolióval jelent meg itthon is.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Innováció ihlette technológia

Komplett megoldások az intervenciós neuroradiológia teljes területén
A cég 1977 ben Leopold Plowiecki által alapított orvostechnikai eszközöket gyártó családi vállalkozásként indult Franciaországban, mely a kezdetektől fogva szorosan együttműködött az intervenciós neuroradiológia területén dolgozó nemzetközi szaktekintélyekkel. Küldetésük, hogy komplett megoldásokat nyújtsanak a neuroinetvenció minden területén, maximálisan figyelembe véve a területen dolgozó orvosok szakmai kívánságait, ötvözzék tehát a fejlett technológia és a már kialakult neurointervenciós eljárások kívánalmait.

E technológiának köszönhetően számos mérföldkő fűződik a Balt nevéhez 

  1. az első áramlásvezérelt mikrokatéter
  2. az első leválasztható végű mikrokatéter
  3. az első intracraniális fonott stent
  4. az első áramlásmódosító stent
  5. valamint az első, egyedülálló alacsony profilú áramlásmódosító stent

Mindez az egyedülálló technológiai tudás és a folyamatos, a napi igényekhez igazított fejlődés teszi különlegessé a neurointervenciós eszközök gyártói között.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Az intelligens gyógyszerkibocsátó ballon

Az AR Baltic cég által gyártott Elutax ballonok különleges három rétegű Seal-Snow-Ice bevonatának köszönhetően biztosítják az ér belső falának beavatkozások okozta irritációját gátló Paclitaxel gyógyszer beteg területre történő célzott eljuttatását és a kezelendő szövetben történő legalább 60 napos jelenlétét. Nagy méretválasztéka, könnyű kezelhetősége és a gyógyszer hosszú távú megmaradása miatt egyre népszerűbb a hazai haemodinamikai laborok polcain.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Az álmaid összefonva

A japán precizitást és innovációt ötvöző ASAHI cég különleges eljárással előállított drótjaival hamar óriási népszerűségre tett szert világszerte. A más eszközökkel már lehetetlennek tűnő ér-megnyitásokról híres drótok éppúgy tökéletesen használhatóak a perifériás végtagmentéseknél, mint az évek óta elzárt szív-koszorús erek megnyitásában, így hozzájárulva emberek tízezreinek gyógyulásához. Az endovaszkuláris és haemodinamikai laborokban különleges drótjai mellett mikrokatéterekkel és guiding introducerekkel is jelen lévő ASAHI 2016-tól immár az intervenciós neuroradiológia területére is kínál megoldásokat.
Az ASAHI eszközök a Premier G. Med Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően immár a magyar kórházak többségében megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!