ultimaster
ryurei

Terumo Interventional Systems beavatkozásokat kínál: a szúrástól a zárásig

Perifériás Beavatkozások

Teljes termékportfóliót nyújtunk a szúrástól a Beavatkozásokon keresztül a zárásig. A termékválasztékunkba tartoznak megoldások Arteria Carotis Sztentelésre, valamint térd alatt és superficialis arteria és poplitea beavatkozásokra.

Intervenciós Onkológia

Betegség alapú megoldásokat fejlesztünk és nyújtunk rák és nem tumoros megbetegedések kezelésére Intervenciós Radiológusoknak. Eleget téve az innovatív kezelések létrehozása által állított kihívásoknak, az intervenciós onkológiai termékek teljes termékskáláját biztosítjuk Önnek, melyek elsősorban target lézió feltárásra, lokoregionális kezelésekre és endovaszkuláris emolizációra szolgálnak. Mint az intervenciós onkológia és radiológia úttörője, elköteleztük magunkat, hogy csúcstechnológiát nyújtsunk Önnek, ezzel biztosítva a lokoregiónális kezelések szükségleteit. Folyamatos támogatást biztosítunk a teljes termékskálánkhoz, megfelelően alátámasztott klinikai tapasztalattal és kitűnően képzett szakemberekkel.

Intervenciós Radiológia

A Terumo Interventional System részlege globális szinten piacvezető az érrendszeri ellátásban, kismértékben invazív termékeket nyújtva a koszorúér betegség kezelésére. A filozófiánk kiváló minőségű eszközök biztosítása egyedi és innovatív technológiával. Átfogó termékportfóliót nyújtunk, mely magába foglalja a koszorúér betegség diagnosztizálására és kezelésére szolgáló termékeket.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

Egészségügyi innovációt szállít

Vállalatunk több, mint egy évtizede dolgozik a brit Kimal céggel közösen azon, hogy minél több elektrofiziológiai, intervenciós kardiológiai, radiológiai vagy neuroradiológiai labort lásson el kiváló minőségű, egyszerhasználatos izolációs szettekkel. A magyarországi laborok 90 százalékában már ismert különleges nedvszívó képességgel ellátott “kék lepedők” mindenhol nagy népszerűségre tettek szert, és a hosszú távú gazdaságosságnak köszönhetően évről évre több intézményt sarkallnak a mosható textillepedőkről történő átállásra. Az először a hazai haemodinamikai laborokban megjelent Kimal évről évre bővíti beszállítói körét, így az egyes szettekben elérhető eszközök választékát tekintve is nagyobb mozgásteret tesz lehetővé partnereink számára. Az elmúlt időszakban itthon az elektrofiziológia, intervenciós radiológia és neuroradiológia területén is egyre több laborban jelentek meg a Kimal izolációs szettek, amely a biopsziás mintavételekhez szükséges eszközök terén is széles portfolióval jelent meg itthon is.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

pressurewire

“Mi lenne, ha…” helyett “Miért ne?”

Az amerikai világcég, az Abbott arról, híres, hogy az intervenciós kardiológia és radiológia területén is komplex megoldásokat kínál, amelyekkel a páciensek kényelmét és a beavatkozások költség-hatékonyságát segíti elő.
A néhány évvel ezelőtt általa felvásárolt nyomásmérési és intravaszkuláris képalkotási technológia például forradalmasította a szív koszorús ereinek vizsgálatát azáltal, hogy a korábbi 2 dimenziós angiográfiás kép által nyert információ mennyiséget bővítve a betegnek vélt ér funkciójáról adott további adatokat. Így tökélyre fejlesztette az intervenciós beavatkozások optimalizálását, amellyel klinikailag igazoltan is jelentősen csökkent a későbbi komplikációk és további beavatkozások száma.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

A nélkülözhetetlen műtőasztal kiegészítő család

Az ADEPT MEDICAL új-zélandi cég, mely közel 40 éve gyárt korszerű, innovatív, magas minőségű műanyag alapanyagokból a betegbiztonságot és a betegkomfortot szolgáló műtőasztal kiegészítőket. Termékei elsősorban intervenciós kardiológiai és radiológiai beavatkozások során nyújtanak korszerű megoldást az operáló orvosnak, a műtétben résztvevő egyészségügyi dolgozóknak és nem utolsó sorban a betegeknek.

Kiemelet termékcsaládja a STAR – SYSTEM, mely komplexitásából adódóan az intervenciós eljárások radiális artérián keresztül történő kivitelezésében elengedhetetlen, valamint a beavatkozások során az operatőrt és az asszisztenseket érő háttérsugárzás mértékét is jelentősen csökkenti.

A termékcsalád részét képezik a CT és MRI vizsgálatok elvégzésénél a betegek testhelyzetének optimalizálására kifejlesztett eszközök is.

Álmaid összefonva

A japán precizitást és innovációt ötvöző ASAHI cég különleges eljárással előállított drótjaival hamar óriási népszerűségre tett szert világszerte. A más eszközökkel már lehetetlennek tűnő ér-megnyitásokról híres drótok éppúgy tökéletesen használhatóak a perifériás végtagmentéseknél, mint az évek óta elzárt szív-koszorús erek megnyitásában, így hozzájárulva emberek tízezreinek gyógyulásához. Az endovaszkuláris és haemodinamikai laborokban különleges drótjai mellett mikrokatéterekkel és guiding introducerekkel is jelen lévő ASAHI 2016-tól immár az intervenciós neuroradiológia területére is kínál megoldásokat.
Az ASAHI eszközök a Premier G. Med Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően immár a magyar kórházak többségében megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalára.

 

Letölthető Asahi Gaia prospektus

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!