A társadalom támogatása az egészségügyön keresztül

A japán TERUMO cég először úgynevezett drótspecialistaként tört be az egészségügyi eszközök piacára, különleges technológiával kialakított hidrofil bevonatú drótjaival. Az így megalapozott hírnevére és megbecsültségére építve a továbbiakban terjeszkedett az intervenciós kardiológia, radiológia és neuroradiológia területén egyaránt, újabb minőségi termékek kifejlesztésével. Széles portfoliójával alkalmazkodik az intervenciós radiológia elmúlt időszakban bemutatott gyors fejlődésével járó elvárásokhoz. A TERUMO megoldást kínál az angiográfiás laborokban végzett szubspecifikus beavatkozások nagy részére, legyen szó térd alatti angioplasztikáról, intervenciós onkoradiológiai beavatkozásról vagy carotis tágításról. Az elmúlt években a Premier G. Med Cardio Kft.-val történő együttműködésének köszönhetően egyre több hazai specialista ismerhette meg eszközeit, amelyek így gyakorlatilag az összes hazai angiográfiás labor polcain megtalálhatóak.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalra.

Egészségügyi innovációt szállít

Vállalatunk több, mint egy évtizede dolgozik a brit Kimal céggel közösen azon, hogy minél több elektrofiziológiai, intervenciós kardiológiai, radiológiai vagy neuroradiológiai labort lásson el kiváló minőségű, egyszerhasználatos izolációs szettekkel. A magyarországi laborok 90 százalékában már ismert különleges nedvszívó képességgel ellátott “kék lepedők” mindenhol nagy népszerűségre tettek szert, és a hosszú távú gazdaságosságnak köszönhetően évről évre több intézményt sarkallnak a mosható textillepedőkről történő átállásra. Az először a hazai haemodinamikai laborokban megjelent Kimal évről évre bővíti beszállítói körét, így az egyes szettekben elérhető eszközök választékát tekintve is nagyobb mozgásteret tesz lehetővé partnereink számára. Az elmúlt időszakban itthon az elektrofiziológia, intervenciós radiológia és neuroradiológia területén is egyre több laborban jelentek meg a Kimal izolációs szettek, amely a biopsziás mintavételekhez szükséges eszközök terén is széles portfolióval jelent meg itthon is.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalra.

Mindig messzebbre jutni

Az intervenciós kardiológia, radiológia és elektrofiziológia területén különleges, nagy előkészületeket igénylő beavatkozásokhoz nyújt egyedülálló eszközöket a Philips, amely innovatív felfogásának köszönhetően tökéletesen illik a Premier G. Med Cardio Kft. portfoliójába. Magyarországon először a haemodinamikai laborokban tűnt fel, akut esetekben tökéletesen működő trombectómiás eszközével. Aztán idővel az elektrofiziológusok is megismerték, miután kiderült, hogy lézeres és mechanikus megoldása is tökéletes még a 10-15 évvel korábban telepített pacemaker-elektródák eltávolítására is.

És immár hazánkban is sor került az első, Philips eszközzel végzett lézeres beavatkozásra az intervenciós radiológia és kardiológia területén. Turbo-Elite aterectómiás katétere lehetővé teszi az érelzáródás miatt korábban reménytelennek tartott végtagok megmentését is.

További információért kérem látogasson el a hivatalos weboldalra.

 A nélkülözhetetlen műtőasztal kiegészítő család

Az ADEPT MEDICAL új-zélandi cég, mely közel 40 éve gyárt korszerű, innovatív, magas minőségű műanyag alapanyagokból a betegbiztonságot és a betegkomfortot szolgáló műtőasztal kiegészítőket. Termékei elsősorban intervenciós kardiológiai és radiológiai beavatkozások során nyújtanak korszerű megoldást az operáló orvosnak, a műtétben résztvevő egyészségügyi dolgozóknak és nem utolsó sorban a betegeknek.

Kiemelet termékcsaládja a STAR – SYSTEM, mely komplexitásából adódóan az intervenciós eljárások radiális artérián keresztül történő kivitelezésében elengedhetetlen, valamint a beavatkozások során az operatőrt és az asszisztenseket érő háttérsugárzás mértékét is jelentősen csökkenti.

A termékcsalád részét képezik a CT és MRI vizsgálatok elvégzésénél a betegek testhelyzetének optimalizálására kifejlesztett eszközök is.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!