A folyton növekvő berendezések száma, amelyeket a mai műtéti technikák megkívánnak, igazi problémává teszi a berendezések műtőben való elhelyezését. A STERIS új megoldása erre a problémára az AIRPORT berendezés kezelő rendszer, mely ötvözi az ergonómiát a helykihasználással.
Az AIRPORT olyan orvoscsoportokkal együtt került kifejlesztésre, akik figyelembe vették a beavatkozások szükségleteit az általános sebészettől kezdve a speciális beavatkozásokon át az invazív sebészeti beavatkozásokig.

Műtéti beavatkozás
A maximum 384kg terhelési kapacitású, úgy nevezett könnyű teherbíró kar alkalmas a a sebészeti berendezések kényelmes elhelyezésére.
A könnyű működtetést az ergonómikus karok biztosítják. Egy különálló speciális állványon kerülnek elhelyezésre az elektrosebészeti eszközök. Ez tartalmaz egy polcot az elektrosebészeti eszközöknek és egy fiókos részt az eszközök tárolására. A számítógépes egységnek is van saját helye köszönhetően a monitor és a billentyűzet tartónak, mely rendelkezik jobb/vagy bal oldali állítható egérpaddal. Az oldalsó sínek biztosítanak helyet a többi kelléknek: szívó palackok, vákuum szabályzó stb.

Minimál invazív sebészet
Az AIRPORT rendszer hatékony és kompakt megoldást nyújt a minimál invazív sebészet igényeinek megfelelően. Az endoszkóp berendezései (monitor, fényforrás, kamera, nyomtató stb.) egyszerűen kezelhetőek a könnyű teherbírású kar számára. A kis feszültségű kimenet az endoszkóp számára a többi elektromos csatlakozóval együtt a elosztó karon található.

Elérhető motorizált magasság állítási funkcióval is
Elérhető motorizált oszlop állíthatósági funkcióval, mely lehetővé teszi a berendezések legoptimálisabb elhelyezését és a csatlakozók kihasználtságát.

Intenzív ellátó egység
Két karral rendelkezik: az egyik az infúziók számára, a másik a munkaállomás és a lélegeztetés számára.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Megoldást kínál a gát és az elektromos csatlakozások számára, melyek közvetlenül az oszlopon találhatóak.

Többféle változatban elérhető:

A 120 mm-es belső oszlopátmérő lehetővé teszi az aneszteziológia számára szükséges vezetékek elhelyezését. ( gázcsövek, elektromos kábelek stb.)
A kar hosszúsága 1200mm-től 2400mm-ig rendelhető, mely lehetővé teszi kisebb és nagyobb helyiségekben való felhasználását.
Egy beépített gázrugónak köszönhetően könyen és hatékonyan működtethető, mely 550mm-es vertikális mozgathatóságot tesz lehetővé.
Vissazfogott színével kielégíti az esztétikai elvárásokat is, visszafogottan beállítva a megfelelő pozíciójába, tökéletesen illik a műtő berendezéséhez.