Széleskörű megoldás a műtőben

Magas minőségű forradalmi megoldás minden beavatkozáshoz a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. Az XLED széleskörűen felhasználható a fix 1 spotos fényszóró kupolától kezdve az állítható fényszórási felületű 4 spotos fényszóró kupoláig. Minden műtéti beavatkozásnak megtalálható a legmegfelelőbb XLED megoldása: az egy lámpafejes egy spotostól a két lámpafejes két spotos , vagy a két lámpafejes négy spotos konfigurációig. Az XLED minden esetben ideális fény intenzitást jelent a beavatkozásnak megfelelően.

A minőség ugyanaz bármely alkalmazási területen.
A többféleképpen variálható moduláris kialakítás megoldást jelent minden szükségletre: a vizsgálótól – 1 spotos kialakítás-, a műtőig-4 spotos kivitel, mely 160.000 Lux fényerőt biztosít. Az XLED könnyen beépíthető új, vagy már meglévő épületekbe is, alkalmazkodva a kórházi körülményekhez.

Fehér LED-ek
A STERIS a legjobb LED-eket alkalmazza a magas minőségi elvárásoknak megfelelően. A névleges élettartam 40.000 óra, mely alatt a minőség állandó és nem igényel kalibrálást. Ráadásul a színvisszadási képessége is tökéletes: homogén fényszórás, nincs ún. szivárvány effektus. Ez a kromatikus valóságnak való megfelelés lehetővé teszi a beavatkozások során elvárt szövetek és véredények megkülönböztethetőségét.

Új XTND felfüggesztés:
A STERIS által tervezett és kifejlesztett XTND felfüggesztés még rugalmasabbá teszi az XLED felhasználhatóságát. Jobban alkalmazható a vevők igényeinek megfelelően, nagyobb kényelmet és a modularitás nagyobb kihasználhatóságát téve lehetővé. XTND: új építészeti megoldás a műtők számára. Egy felfüggesztési pont elegendő ahhoz, hogy többféle berendezés elhelyezhető legyen (műtőlámpa, monitorok, beépített, vagy külön karon lévő kamera) egy helyen. A felfüggesztés kompaktsága lehetővé teszi a beszerelést még egy alacsony mennyezetű helyiségben is. Az XTND választékában található hosszú toldókar is, mely tökéletesen kompatibilis egy hybrid műtő, vagy lamináris áramlással ellátott helyiség számára is.

Specifikáció

LED-ek száma 80
Maximális fényintenzitás 160.000 Lux
Lámpafej mérete 785mm
Színkarakterisztika wavelens
Megvilágított mező átmérője 250-300 mm
Színhőmérséklet 4.400 K
Színvisszaadási index 95
Vörös szín visszaadási index 97
Megvilágítási mélység (L1 + L2, 20% Ec) (+/-6%) 1050 mm
Megvilágítási mélység (L1 + L2, 60% Ec) (+/-6%) 510 mm
Becsült LED élettartam 40.000 óra
Kiváló árnyékcsökkentési képesség
Elérhető XLED 1, XLED 2, XLED 3, XLED 4 kivitelben

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!