A redőnyös szállítókocsikat elsősorban a kórházi gyógyszertárakban használják, logisztikai megoldást biztosítják a műtők, a steril, valamint az osztályok felé és az onnan vissza történő biztonságos szállításra.

A redőnyös szállító kocsi megoldás lehet a nagyobb osztályokon a gyógyszeradagolásra is. A steril, nem steril tárgyak és gyógyszerek tárolására szolgáló eszközként ezek a kocsik mobil megoldásként szolgálnak minden kórházi osztály számára.

A szállítókocsik alapkivitelben világosszürke színben kaphatók. 

Termékjellemzők:

 • szintetikus redőny
 • fogantyú
 • számkóddal zárható
 • szintetikus takarólemez
 • panelek 
 • ikerkerekes görgők
 • lökhárítók

 

Az UBeFlex® moduláris tárolórendszert nagyon gyors összeszerelés, funkcionalitás, tartósság és stabilitás szempontjából fejlesztették ki. Az eredmény eloxált alumíniumból és más kiváló minőségû, antisztatikus szintetikus anyagokból készült egyedi tárolórendszer. Ez azt jelenti, hogy steril tárolóhelyiségben és nem steril környezetben is használható.

A moduláris felépítésnek köszönhetően, D-típusú vagy W-típusú állványszerkezet, amelyek polcokkal kombinálhatók, az egészségügyi intézmény különféle osztályainál használható, a CSA-tól a gyógyszertárig, a konyháig és a hűtő tárolóig. Az egyedi kialakításnak köszönhetően ergonómikus és higiénikus tárolási megoldás, és „átmenő” állványként is használható.

Termékjellemzők:

 • könnyen összeszerelhető
 • könnyen tisztítható és fertőtleníthető
 • széles lehetőség a moduláris felépítéshez 
 • nagy teherbírású, polconként 150 kg, állványonként 600 kg
 • nincs szükség hátsó merevítőkre, ezért mindkét oldalról elérhető
 • állítható magasságú lábakkal, vagy mozgatható kerekekkel
 • címketartók egyszerűn rákattinthatóak az állványra

A STERI-ID egy olyan szilikonból készül jelölő hurok, amelybe RFID azonosító van beágyazva. Míg a vonalkódos matricák könnyen megsérülnek és olvashatatlanná válnak, addig a STERI-ID jelölő ellenáll az autókláv mosási és sterilizálási körülményeinek, mint magas hőmérséklet, gőz, vákuum és vegyszerek. Több mint 400 ciklusra használható.

Az egyszerű működése és a fenntarthatósága miatt a Steri-ID költséghatékony, időtakarékos és környezetbarát alternatíva a vonalkódos matricákkal ellátott sterilizáló tartályok és műszertálcák nyomon követésére.

 

 

A beépített Steri-ID azonosító az ISO 15693 technológián alapul. A nyílt platform lehetővé teszi, hogy az RFID írási és olvasási technológiák különböző lehetőségei  közül válasszon. A Steri-ID azonosítót a sterilizáló csomagoláson át lehet szkennelni, ezért a teljes sterilizálási folyamat során nincs szükség közvetlen megtekintésre a nyomon követéshez.

A Steri-ID különböző színekben érhető el, így különböző kategóriákat, vizuális azonosító készleteket lehet létrehozni. Például a különböző osztályokhoz (ortopédia, nőgyógyászat) tartozó műszertálcákat más színekkel lehet jelölni.

 

Teljes körű optimalizációs rendszer a műtéti eszközök nyomon követésére

Az EuroSDS® egy olyan moduláris felépítésű, számítástechnikai alapú információs rendszer, mely ötvözi a sterilizálás dokumentálását, a steril termékkezelés logisztikai hátterét és a műszerkezelést, biztosítva ezzel a minőségirányítás holisztikus megoldását és a sterilanyag-körforgás teljes követhetőségét.

Biztonságos és pontos adatmentéssel, évekre visszamenően kereshető adatbázist hoz létre az adott intézet minőségbiztosítási elvárásainak, ill. a törvényi előírásokhoz igazított módon. Biztosítja a műszerek, eszközszettek, szállítók, felhasználók, kórházi osztályok, csomagoló anyagok, valamint sterilizáló- és mosóprogramok információinak tárolását és rendszerezését, így minden egyes rakomány évekre visszamenően akár egyedi eszközszinten is ellenőrizhető, mely kiterjed egyedi azonosítóval ellátott, speciális, egyedileg csomagolt eszköz és műszer-összeállításokra is. Az EuroSDS lehetőséget kínál vonalkód leolvasók segítségével történő vonalkód leolvasásra, pont- vagy adatmátrix kódok leolvasására, sőt transzponderek (rádiófrekvenciás azonosítású címkéknél) alkalmazására is.

Szinte valamennyi ismert, jelenleg a steril területen használatos különböző gyártó gépei és géptípusai esetén is, az EuroSDS interfész ugyanolyan könnyű használatot tesz lehetővé, mint amilyet több mint 500 európai referencia is tanúsít. Mivel az EuroSDS-ben minden egyes szetthez (vagy egyedi műszerhez) egyedi azonosító kód, illetve felhatalmazási szint van rendelve, könnyen biztosítható, hogy a csomagolást végzők minősítése megfelelő
legyen, és összhangban álljon a kórházi minőségbiztosítási rendszer  előírásaival. A magyar nyelvű EuroSDS képernyőn megjelenő adatkezelést megkönnyítő párbeszéd ablakai magától értetődőek és olyan módon kerültek kialakításra, hogy lehetővé tegyék a gyors adatrögzítést.

Az EuroSDS segítségével az eszközsterilizálási folyamatban használt összes gépre és berendezésre vonatkozó folyamat – paraméter teljes átláthatósága minden időben biztosított, így pontos információt nyújt a központi sterilizáló munkafolyamatainak költségelemeiről a felhasználók és a menedzsment felé. A csomagolást egy tiszta, precíz grafikus csomagolási jegyzék segíti, a tálcák minden elemének egyedi jóváhagyásával vagy visszaigazolásával. Ez lehetővé teszi, hogy a tálcákra nagyszámú műszert lehessen elhelyezni biztonságos és gazdaságos módon. Az alternatív műszereket könnyű kiválogatni abban az esetben, ha a szükséges tétel nem elérhető, vagy javítás alatt van. Az egyes műszerekhez egy sor fontos és hasznos információ rendelhető még hozzá, pl. alternatív célhelyek, fotók/videók (házon belül készültek vagy a gyártótól származóak), speciális csomagolási előírások, készletszintek, felhasználási és tárolási helyek. Az EuroSDS folyamatos és átlátható dokumentálást tesz lehetővé a sterilizálásra beérkező termékek feldolgozási folyamatában többek között azzal, hogy a műszertálcák és egyedi műszerek képét a csomaglistán, átvételkor, kiadáskor, stb., fotón is megjeleníti a képernyőn. Ez mind egyedi műszerek, ill. műszertálcák szintjén alkalmazható, a részletezés és a monitorozás mértékétől függően, de ha szükség van rá, azon műszertálcák vagy egyedi műszerek azonosítására is van lehetőség, melyek elsőbbséget élveznek, vagy sürgős sterilizálásukra van szükség. A prioritások (színkód rendszerrel azonosítva) állandóak lehetnek, vagy hozzárendelhetők egy adott ciklushoz vagy megrendeléshez.

Az összes dokumentált sterilizálási fázis ellenőrizhető az EuroSDS protokollokban és a mennyiségek statisztikai kiértékelések formájában. Ennél a pontnál az EuroSDS funkciók és kiválasztási kritériumok széles választékát kínálja. Legyen az készletszint elemzés, egy adott műveletre vonatkozó sterilizálási költségelemzés, vagy a sterilizálási ciklusidők értékelése – az EuroSDS a kívánt információt egyszerűen és gyorsan adja meg. Valamennyi mosó-fertőtlenítő és a sterilizálók EuroSDS modulja lehetővé teszi, hogy a berendezések sterilizálási paraméterei párosíthatók legyenek a rakomány adataival, sterilizált kosár-, tálca- vagy egyedi műszerszinten, archivált ciklusdiagramokkal, és a validációhoz szükséges paraméterekkel. Az utóbbi nagyon fontos, például endoszkópok sterilizálása esetében; illetve a kórházi minőségbiztosítási rendszereknél. Az összes adat elmentésre kerül a gyártás során, az EuroSDS adatbázisában az egyedi vonalkódhoz rögzít valamennyi regisztrátumot, lehetővé téve annak ellenőrzését és visszakereshetőségét, hogy a tisztítás és fertőtlenítés, ill. sterilizálás során a szükséges paraméterek teljesültek-e, valamint dokumentálja, hogy a személyzet melyik tagja és mikor kezelte az adott eszközt. A rendszer szinte korlátlanul bővíthető, nincs maximális beolvasási pont meghatározva, lapkiépítésében pedig alkalmas min. 10.000 db egyedi azonosítóval rendelkező eszköz és min. 100 db rendszerben specifikált műszer összeállítás azonosítására, melyek száma bővíthető. A rendszer valamennyi szükséges hardver és kiegészítő elemét biztosítjuk (szerver és munkaállomások komplett perifériákkal, vezetékes és vezeték nélküli vonalkód olvasók, nyomtatók címkékhez és riportokhoz).

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!