NP50 Kórtermi Matrac

Hatékonyan igazodva a mindennapos igényekhez

A nagy rugalmasságú habszivacsból készült Hill-Rom NP50 típusú kórházi matrac magas szintű kényelmet biztosít betegei számára. Az NP50 kórházi matrac a legtöbb típusú ágy esetén használható, tökéletesen alkalmazkodik minden ágypozícióhoz és forgathatósága megnövelt élettartamot biztosít. 

A teljesen zárt matrac vízálló, de légáteresztő bakteriosztatikus és fungosztatikus poliuretán huzattal készül, mely lehetővé teszi a könnyű és hatékony tisztítást és fertőtlenítést, ezáltal jelentősen növelve a beteg és ápolói környezet higiéniai biztonságát.

 • Tartós és költséghatékony alátámasztó felület
 • Forgatható matrac
 • Nagy rugalmasságú, egyrétegű habszivacs
 • Könnyen tisztítható és helyben fertőtleníthető
 • A legtöbb ágykerethez és minden ágypozícióban használható
 • Röntgensugár áteresztő és latexmentes

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

NP100 professzionális prevenciós matrac

Hatékony és biztonságos felvekvés elleni védelem

Moduláris kialakítású nyomáscsökkentő habszivacs matrac. A Hill-Rom NP-100 típusú habszivacs matrac segít megelőzni a felfekvés kockázatának kitett betegek sérülését. A moduláris kialakítás a klinikai hatékonyságot hosszú idejű garanciával ötvözi. Az igen rugalmas habszivacs kockák elosztják a test súlyát és csökkentik a nyomást. A huzat hegesztett illesztésekkel ellátott és teljes mértékben átszivárgásmentes., könnyű tisztítani. A legtöbb ágykerethez használható.

 • Nagy rugalmasságú, kettős sűrűségű habszivacs
 • Az egyes kockák egymástól függetlenül idomodnak a test körvonalához és csökkentik a felületi nyomást és dörzshatást
 • A különálló habszivacs kockák segítik a szabad áramlást és csökkentik a nedvesség képződést, ezáltal alacsonyabb felpuhulás mértéke, kisebb a nyíróerő
 • Az alacsony sűrűségű saroktáji zóna gyengéden támasztja alá a sarkot és a bokát
 • Könnyen tisztítható és egyedülállóan higiénikus
 • A nagy sűrűségű oldalsó zónák növelik a beteg biztonságát és elősegítik a matrac könnyebb elhagyását
 • A legtöbb ágyhoz használható és illeszkedik az összes ágy pozícióhoz

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

NP150 Viszkoelasztikus szivacsmatrac

A beteg alakjához igazodó, hatékony és biztonságos felfekvést megelőző matrac

A Hill-Rom NP-150 típusú viszkoelasztikus matracot kifejezetten a felfekvések megelőzésének céljából fejlesztették ki. A hőmérsékletre érzékeny viszkoelasztikus szivacs felveszi a betege alakját, egyenletesen elosztva a súlyt és igazodik a beteg testkontúrjához, növelve a beteg kényelmét és a nyomáseloszlást. A legtöbb ágykerethez és minden ágypozícióban használható.

A teljesen zárt matrac vízálló, de légáteresztő bielasztikus bakteriosztatikus és fungosztatikus poliuretán huzattal készül, mely lehetővé teszi a könnyű és hatékony tisztítást és fertőtlenítést, ezáltal jelentősen növelve a beteg és ápolói környezet higiéniai biztonságát.

 • Igazodik a beteg alakjához és csökkenti a felületi nyomást
 • Hegesztett szélű huzat beépített hordozófogantyúkkal
 • Könnyen tisztítható és higiénikus
 • Nagysűrűségű oldaltámaszok a betegbiztonság és könnyebb kiszállás érdekében
 • A legtöbb ágykerethez és minden ágypozícióban használható
 • Röntgensugár áteresztő és latexmentes

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Letölthető Prospektusok

Hill-Rom NP50 kórházi matrac

Hill-Rom NP100 prevenciós matrac

Hill-Rom NP150 matrac

Primo Antidecubitus matrac

A beteghez igazodó reaktív matrac

A Hill-Rom legújabb kisnyomású technikája ideális bármilyen beteg-környezetben. A közepesen és nagymértékben veszélyeztetett, korlátozottan mozgásképes betegek felfekvés kialakulásának megelőzésére és kezelésére fejlesztették ki. A hagyományos rendszerektől eltérően, amelyeknél a nyomás elengedése egy váltakozó ciklus egy szakaszában történik, a Primo minden párnarészben, egész idő alatt fenntartja a kis nyomást. Az új, szabadalmaztatott nyomásérzékelő technika súlyának és helyzetének megfelelően minden betegnél egyedileg szabályozza az alátámasztó nyomást. A nyomásérzékelő érzékeli a keresztcsont alatti erőt, amely a beteg súlyától és helyzetétől függ,majd automatikusan állítja be a párna nyomását az érzékelő és a matracpárnák közötti nyomás kiegyenlítésével, ezáltal minden beteg számára biztosítja a kis nyomások dinamikus szabályozását, egész idő alatt. A kompakt és könnyű levegő előállító egység nagyon csendes, rezgésmentes és könnyen kezelhető A Primo-hoz üléspárna is rendelhető opcionálisan, amely kis érintkezési nyomásokat biztosít, miközben fenntartja a szövetek életképességét. A párna ugyanahhoz a levegőellátó egységhez csatlakozik, de ön-tömítő, lekapcsolható a kompresszorról utánpótlásról.

 

Intelligens Vario Szenzor

A hagyományos váltakozó nyomással működő matracok előre beállított, gyári nyomásértékkel rendelkeznek, és nem igazodnak a beteg egyéni tulajdonságaihoz. A Primo egyedi nyomásszabályozó rendszere, a Vario Szenzor folyamatosan érzékeli a nyomáskülönbségeket és automatikusan változtatja a légpárnákban uralkodó nyomást, ezzel biztosítva az optimális legalacsonyabb nyomásértéket.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

P280 matracrátét és matracrendszer

Kényelmesen biztonságos

A Hill-Rom által fejlesztett P280 típusú kompresszoros antidecubitus matrac egy olyan terápiás lehetőség, amely az alacsony és közepesen veszélyeztetett betegek számára nyújt ideális megoldást a felfekvések megelőzése és hatékony kezelése terén.  A kényelmes bielasztikus légáteresztő huzat megfelelő komfortérzetet biztosít és átszivárgás ellen védett, helyben fertőtleníthető és mosható. A kompresszor kínálta 4 féle választható ciklusidő, valamint a szintén választható terápiás kezelési módok (alternáló vagy statikus alacsony nyomás) biztosítják, hogy a kezelt beteg az EPUAP irányelveknek megfelelően a legideálisabb módon merüljön a matracba, a legalacsonyabb szintre csökkentve a felületi nyomást.
A matrac légpárnáinak nyomása a beteg testsúlyához illeszkedve 10 lépcsőben állítható, az egygombos maximális nyomást biztosító funkció pedig az ápoló számára nyújt segítséget az ágyazási és mosdatási műveletek során.
A matracból rendelhető matracrátét és teljes matrac változat is. A matracrátét előnye, hogy megfelelő alátámasztás esetén nincs szükség külön matracra, elégséges csak a légpárnák beszerzése, de később bármikor rendelhető hozzá a kompatibilis matrac is.

Letölthető Prospektusok

Hill-Rom Primo antidecubitus matrac

Hill-Rom P280 matracrátét és matracrendszer

 

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!