Hill-rom HR900 intenzív ágy

Intuitív és hatékony ellátás – jobb eredmények

Az ágy, ami az Ön igényei szerint öltöztethető fel, ezáltal széles spektrumot lefedve a kórházi ápolástól, az otthonápolásig bezárólag.Az egyszerű kezelést lehetővé tevő számtalan előnyös tulajdonságot megtestesítő Hill-Rom 900 ágy kialakítása során legfontosabbnak az Ön és betege biztonságát tekintettük.

A Hill-Rom 900 ágy kialakításának köszönhetően csökkenti az ápolószemélyzetre háruló feladatokat, segíti a beteg rehabilitációt. A korszerű ergonómiai kialakításnak köszönhetően nő a beteg önállósága és mozgékonysága, gyorsul felépülése. A nyitott kialakítás megkönnyíti a tisztítást és fertőtlenítést. A Hill-Rom által forgalmazott prevenciós és terápiás nyomáscsökkentő matracokkal való kombinálással a elkerülhetők a felfekvések. A tartozékok széles választéka ugyancsak hozzásegít ahhoz, hogy az ágyat a beteg változó állapotaihoz igazítsuk. Kifejezetten ajánljuk otthonápolási területre is.

Hill-rom 900 Accella 

Javítson a beteg gyógyulási esélyein, növelje a biztonságot

A Hill-Rom 900 Accella ágyat úgy tervezték, hogy az alábbiakra fókuszálva tudjon megfelelni ezeknek a kihívásoknak az intenzív ellátás keretein belül:

  • biztonság növelése
  • jobb állapotjavulási eredmények 
  • feladatok egyszerűsítése

Ezt az ágyat kifejezettel az intenzív ellátáshoz tervezték, fókuszálva a biztonság növelésére, a korai mobilitás eredményeként elérhető jobb kialakításokra és a feladatok egyszerűsítésére.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Hill-rom progressa intenzív terápiás ágyrendszer

A Progressa™ terápiás rendszer nem csupán egy kórházi intenzív ágy.

A termékfejlesztés során az ágy minden funkciója úgy lett kialakítva, hogy a korai mobilizálást elősegítve jelentős terhet vegyen le a személyzet válláról és nagymértékben javítsa a beteg rövid és hosszútávú kilátásait. Az ágy funkciói a Hill-Rom™ által szabadalmaztatott Progressive Mobility Program™ irányelvei alapján lettek kialakítva, elősegítve az ágyon fekvő betegek korai mobilizációját és rehabilitációját.

A matracba integrált légpárnák programozott és személyre szabott felfújásával és leeresztésével biztosítható a beteg folyamatos és biztonságos forgatása, valamint az integrált perkussziós és vibrációs rendszer használata által csökkenthető a légzőszervi szövődmények kialakulásának kockázata. A beteg súlyát és pozícióját érzékelő szenzor által változtatott nyomás csökkenti a decubitusok kialakulásának kockázatát és hatékony kezelést tesz lehetővé, a folyamatos légáramot biztosító Micro Climate Management™ rendszer pedig biztosítja a tökéletes mikroklímát a nap 24 órájában a beteg teljes testfelszínén.

A mobilitás szintjeihez igazodva az ágy anatómiája biztosítja a biztonságos és hatékony kezelést, a kiszállást könnyítő és teljes ülőhelyzet pedig egyedülálló módon képes a beteg anatómiailag leghatékonyabb és legbiztonságosabb mobilizálására.

A beépített ágymérleg és az integrált betegnapló folyamatos testsúly és BMI index követést tesz lehetővé, a többféle riasztási funkció bekapcsolásával pedig biztosítható a kezelés és a páciens biztonsága. A számos funkció ellenére az egyszerű kezelhetőségéről az intuitív kezelőfelület és grafikus panel gondoskodik, mely a gyors használhatóságot és teljes áttekintést tesz lehetővé a számtalan beállítási lehetőség között.

Hill-Rom Compella Bariátriai ágy

Előrelépés a bariátriai ellátás területén

A Hill-Rom Compella bariátriai ágy egyedülálló módon képes a lehető legnagyobb hatékonyságot nyújtani a kórosan elhízott betegek kezelése során, növelve a beteg komfortérzetét és megőrizve a beteg méltóságát. Az ágy minden funkciója az obes betegek ellátása során felmerülő ápolási problémák hatékony és szakszerű megoldásának van alárendelve, biztosítva a beteg önálló mobilitását és elősegítve a mobilizálását. (Kiszállást segítő kapaszkodók, leeresztő fekvőfelület a kiszálláshoz, ergonomikus oldalrácsok, figyelmeztető veszélyjelzések a kiesések elkerülése ellen, elektromos ágyirányítás a legkisebb erőfeszítés mellett).

Az ágy kiválóan hasznosítható a kórházi ellátásban, de megoldást jelenthet bariátriai központok elindítása esetén is, ahol a kényelmet, hatékonyságot és méltóságot egy erre kifejezetten kialakított kezelőcentrumban igénybe venni szándékozó obes beteg megtalálhatja számításait.

Gazdasági szempontból lényeges, hogy a beteg ellátásához kevesebb személyzetre és időre van szükség, elkerülhetőek a betegemelésből származó sérülések és megakadályozható a beteg kiesése, ezáltal az ehhez kapcsolódó költségek jelentősen csökkenthetők. A matrac működésének köszönhetően hatékony védelem áll rendelkezésre a felfekvés megelőzésének és kezelésének terén is, mely szintén jelentős költségmegtakarítást jelent.

További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!