Rollboard

Samarit Rollboard 

Innovatív eszköz betegátfektetés területén

Az ápolók és betegszállítók leterheltsége napjainkban egyre fokozódik, melynek egy jelentős  része a betegemeléshez kapcsolódó fizikai terhelés. A betegátfektetés általános rutinja során a betegszállító gyakran egyedül kénytelen megemelni a műtött vagy épp műtétre váró pácienst, ezzel nagy mértékben kockáztatva saját testi épségét és munkaképeségét. A gerincsérv és egyéb váz- és izomrendszeri megbetegedések sajnos mindennaposak, melyek könnyedén megelőzhetők volnának eg olyan egyszerű, könnyen használható eszközzel, mint a Samarit Rollboard.

A Rollboard család minden tagja akár 80%-kal csökkenti az ellátó személyre eső teher nagyságát, az alacsony felületi súrlódású mozgó anyagon a beteg akár egy személy használata által is könnyedén átgördíthető az egyik felületről a másikra, legyen az ágy, betegszállító kocsi, műtőasztal, CT, MR, stb.

Könnyű súlyának és öszzehajthatóságának köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető, mobilizálható és bármikor kéznél van.
Teljes fertőtleníthetőségének köszönhetően biztonsággal alkalmazható bármely kórházi osztályon.

Hill-Rom P8000 Transport Stretcher betegszállító kocsi

Biztonság és variálhatóság

A Hill-Rom által fejlesztett P8000 típusú eljárási betegszállító kocsi ideális választás a sürgősségi osztályok és posztanesztéziás ellátóegységek számára. A járműipari szabványok alapján gyártott keret és kerekek 317,5 kg teherbírást nyújtanak, a Steering Plus Kormányzási rendszer pedig lehetőve teszi, hogy a nagy súlyú páciensek mozgatása is könnyű és biztonságos legyen. A One Step lehatjtható biztonsági oldalrács működésének köszönhetően a kocsi résmentesen az ágy, illetve asztal mellé tolható, ezáltal garantálva a beteg hatékony és kockázatmentes átemelését. A sokoldalú variálhatóságnak köszönhetően a kocsi felszerelhető három részben törhető, vagy röntgenezhető fekvőfelülettel, aktív kézifékkel, és számos kiegészítővel, melyek a hatékonyabb betegellátást segítik.

Hill-Rom Liko Viking M

Intelligens, sokoldalú betegemelő

Meggyőződésünk, hogy a Viking M lesz az Ön kedvenc betegemelője! 30 év piacvezető termékfejlesztést követően tudjuk, hogyan kell megtervezni az optimális mobil betegemelőt. A könnyű manőverezhetőséget biztosító görgők, a környezetbarát, kisülés elleni védelemmel ellátott akkumulátor és az intelligens távirányító jelentősen növelik a termék élettartamát és biztosítják a könnyű használhatóságot. A Viking M a legjobb betegemelők tulajdonságait ötvözi és alkalmazható a legtöbb betegemelési feladathoz: ágyból és kerekesszékből ill. vissza történő emelés, ágyból a WC-re és vissza, a padlóról történő felemelés, a testtartás gyakorlása és hordággyal együtt történő betegemelés.
Az új Liko Diagnosztikai Rendszernek köszönhetően a Viking M saját maga jelzi, hogy mikor van szükség szervízre, és a felhasználó láthatja, hogy a betegemelőt az adott időpontig mennyit használták. A kartámaszok és a mérleg opcionális tartozékként vásárolhatók meg.

Hill-Rom Liko Golvo betegemelő

Betegemelési megoldás minden helyzetre

A Hill-Rom Liko Golvo típusú betegemelők fejlesztése során a könnyű manőverezhetőség mellett a nagy teherbírás és a sokoldalúság volt a fő szempont. Az alumínium váz rendkívül könnyen mozgatható és az egyedi fej fölötti betegemelési mechanizmusnak köszönhetően minden típusú betegemlési feladatot el tud látni, legyen szó ágyból, földről, székből való felemelésről. A választható betegemelő kosarak mind komfort, mind praktikum szempontjából teljes mértékben kielégítik az ápolói és beteg igényeket, az emelőn található járássegítő rúd pedig lehetővé teszi a korai mobilizációt.

Hill-Rom Anatome kiültető szék

Hatékony és biztonságos betegmozgatás

A Hill-Rom Anatome kiültető szék egy, a kórházakban széles körben használt mobilizációs eszköz, mely akár az intenzíves ellátásban, akár a mindennapi ápolási feladatok ellátása során jelentősen megkönnyíti a betegmozgatást. A hidraulikus magasságállításnak köszönhetően a szék hézagmentesen az ágy mellé tolható, a leereszthető kartámlák pedig az ágyból való átülés során terhelhetőek is. A szék egy mozdulattal majdnem teljesen vízszintes helyzetbe hozható, az ülőlap dőlésszöge a kényelem érdekében fokozatmentesen állítható, a lehajtható és állítható fejtámasz pedig biztonságos szállítást tesz lehetővé. Az ápolószemélyzet munkájának könnyítése érdekében a szék központi fékkel és iránytartó kerék funkcióval van ellátva, mely egyszerűbb manőverezhetőséget biztosít.

Választható kiegészítők:

  • Infúziós állvány
  • Kényelmi fejpárna
  • Prevenciós önfelfújó ülőpárna
  • Etetőtálca
  • Választható kárpitszín
Anatome szék