gpi riedl patikarobot

A GPI Riedl patikarobot 30 éves tapasztalatra alapul és jelenleg a leggyorsabb vezetéknélküli robot mely 5 m/s sebességgel dolgozik. A rendszer fejlesztése Marcus Riedl nevéhez fűződik.

A 30 éves német fejlesztés eredménye az egyedülállóan 3. generációs patika robot a magyarországi kórházi és közforgalmú patikák szolgálatában.

A rendszer folyamatos távfelügyelete biztosítja az anomáliák azonnali azonosítását, és a szakemberek megakadályozzák az ezekből adódó meghibásodást, illetve rendszerleállást. A fő rendszeralkatrészek (vagyis azok, amelyek meghibásodása a rendszer leállását okozhatják) redundánsak vagy könnyen cserélhetők.

A GYÓGYSZERTÁR KIALAKÍTÁSÁHOZ igazodva

 RIEDL Phasys szabványos vagy egyémileg testreszabható elemekkel szállítható, hogy alkalmazkodjon a gyógyszertár igényeihez.

KÖNNYEN ALKALMAZKODIK A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ HELYHEZ

A RIEDL Phasys különböző konfigurációs lehetőségei lehetővé teszik a rendszer elhelyezését a gyógyszertárban rendelkezésre álló helyre.

A BÚTORZATHOZ INTEGRÁLHATÓ

A külső polcok közvetlenül a RIEDL Phasys teherhordó szerkezetére szerelhetőek, ezáltal a rendszer homlokzata integrált bútorokká alakulhat a gyógyszertárában.

GYORS ÉS EGYSZERŰ GYÓGYSZER TÁROLÁS

A RIEDL Phasys félautomata rakodórendszer, pontos és könnyen használható. Óránként akár 1200 csomag betöltésére alkalmas. A gyógyszer lejárati ideje és LOT száma akár egyetlen kattintással rögzíthető.

KICSI ENERGIAFOGYASZTÁS

A könnyített súlyú fogókar csökkentett súrlódást eredményez. A beépített KERS rendszer minimalizálja az átlagos áram felhasznállást (mint egy otthoni konyhagép), ezáltal a RIEDL Phasys nem igényel egyedi áram kialakítást a gyógyszertárakban.