További információra vagy árajánlatra lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

berner seal safe veszélyeshulladék csomagoló

A biztonságos citosztatikus hulladékkezelés

A SEAL SAFE hulladék-behegesztő rendszer egy, a maga nemében egyedülálló, szabadalmaztatott csomagolási elgondoláson alapul. A készülék az egészséget veszélyeztető hulladékok tárolására szolgál, a kipárolgások megakadályozásával. Olyan területeken használható, ahol fertőző vagy mérgező hulladékok keletkeznek, kiváltképpen pedig citosztatika-készítmények előkészítésénél és előállításánál.

A SEAL SAFE egy lábkapcsoló vagy optikai érzékelő útján kényelmesen kezelhető. A behegesztendő hulladék behelyezése után ez indítja el a hegesztési folyamatot. A lábkapcsolóval a fóliacső hosszának esetleges módosítása is végrehajtható. A hegesztési művelet befejeztével megtörténik a fóliacső automatikus továbbítása. A szakaszonként behegesztett hulladék biztonságos módon gyűlik össze a készülék alatt álló különleges hulladéktárolóban. Ha a tárolóedény megtelt, az a fedél lezárása után elszállítható. Egy új fóliacső behelyezése a készülék vázán elhelyezett, gázrugóval megtámasztott fedél felbillentése után igen egyszerűen végrehajtható.

 

berner claire citosztatikai biztonsági kabinet

A biztonsági kabinetek új generációja.

Citosztatikai biztonsági kabinet toxikus aszeptikus parenterális készítmények gyártásához. Magasfokú biztonság a személyek, termékek számára, ill. a kereszt-szennyeződések ellen. 3 szűrős rendszer redundáns HEPA szűrővel. Szűrővédelem a sérülések ellen (min. a főszűrő). Az áramlási viszonyok mikroprocesszoros szabályozása, felügyelete, a részlegesen eltömődött szűrők automatikus kompenzációja a ventillátor szabályozásával. Hibák és információk (pl. áramlási sebesség, üzemóra) egyértelmű kijelzése. Áramszünet esetére min. 24 órás akkumulátoros áramkimaradási riasztás. DIN 12980, 2005. 06., DIN EN 12469 szerint is ellenőrizve és tanúsítva TŰV-GS és EC-n kívül. A munka ergonómikus ülő helyzetben, >1200 lux megvilágítás, több 250V dugalj a munkatérben, interfész csatlakozókkal (RS232, Usb) egyszerű kezelés és karbantartás. Cato kompatibilis kabinet, gravimetrikus gyártással teljesen összehangolva.

BERNER mikrobiológiai kabinet

A biztonsági kabinetek új generációja

Mikrobiológiai biztonsági kabinet aszeptikus parenterális készítmények gyártásához. Magasfokú biztonság a személyek, termékek számára, ill. a kereszt-szennyeződések ellen. 2 szűrős rendszer redundáns HEPA szűrővel. Szűrővédelem a sérülések ellen. Az áramlási viszonyok mikroprocesszoros szabályozása, felügyelete, a részlegesen eltömődött szűrők automatikus kompenzációja a ventillátor szabályozásával. Hibák és információk (pl. áramlási sebesség, üzemóra) egyértelmű kijelzése. Áramszünet esetére min. 24 órás akkumulátoros áramkimaradási riasztás. DIN EN 12469 szerint is ellenőrizve és tanúsítva TŰV-GS által. A munka ergonomikus ülő helyzetben, >1200 lux megvilágítás, több 250V dugalj a munkatérben, interfész csatlakozókkal (RS232, Usb) egyszerű kezelés és karbantartás. Cato kompatibilis kabinet, gravimetrikus gyártással teljesen összehangolva.

A nagy funkcionalitást egészíti ki az alapvető funkciók mellett számos opcionális kiegészítő, többek között:
  • Különféle interfészek és kiegészítő aljzatok
  • Nagy teljesítményű rendszerek beépített UV-C fertőtlenítéshez
  • Alacsony vibrációs mérleg munkalapok
  • Összefüggő munkalapok
  • Különböző csatlakozások folyékony és gáznemű közegekhez
  • Izokinetikus mintavétel a részecskék megfigyelésére
  • Elszívott levegő csatlakoztatása szellőztető rendszerekhez visszaáramlásgátlós működéssel