Flip book element

Berner baleseti egységcsomag

A sürgősségi tisztító készlet biztosítja mindazt, amire szüksége van a kiömlött citosztatikus anyagok biztonságos kezeléséhez és megsemmisítéséhez.

Tovább

Berner kemoterápiás védőkesztyűk

Maximális védelem és kényelem: típusonként bevizsgált és minősített mint összetett egyéni védőeszköz (Kategória: III.), érdesített felület; jó tapintási érzékenység, védőkesztyűk CMR2 gyógyszerek kezeléséhez (pl: citosztatikus és vírustatikus hatóanyagok ellen) és mikroorganizmusok ellen.

Tovább

Dosi-fuser infúziós pumpa

A Leventon Dosi-Fuser egyszerhasználatos infúziós pumpákat a legnagyobb onkológiai központokban alkamazzák hazánkban. Elérhető 100 ml, 150 ml és 250 ml kiszerelésben, 1, 2, 5 napos lefolyási idővel.

A pumpa használatával minimalizálható a keresztkontamináció, a feltöltése egy darab bemeneti csatlakozón keresztül, közvetlenül az elasztomer ballonba történik. A levegő egy szűrővel ellátott szellőztetőn keresztül távozik, de igazi előnye az a kapilláris szűkítő, mely a bőrhöz rögzítve -testhőmérsékleten- biztosítja a folyamatos, egyenletes lefolyást a kezelés első percétől az utolsóig.

Tovább

ProBP 2000

77 724 Ft -tól

Cikkszám: N/A Kategória:
Tovább

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.