RIEDL robot a Gazdagréti gyógyszertárban

RIEDL Phasys

Büszkék vagyunk, hogy hazánk egyik legnagyobb gyógyszertára a Gazdagréti Patika hosszas és alapos elemzés után a német, harmadik generációs, Riedl patikarobotot választotta.

Az első robot a földszinten helyezkedik el több mint 6000 doboz készítményt tárolva. A második robot a legfelső emeleten, az irodaszint feletti tetőtérben kapott helyet, több mint 12 méter hosszan, 25000 doboz gyógyszernek adva helyet. A fenti robot automata betöltő rendszerrel könnyíti meg a betárolási feladatokat. Az LXline rendszeréből elrendelt gyógyszerek mind a 6 tára kiszolgálását csigák és futószalagok összehangolásával pár másodperc alatt végzi el.

További információ

Rugalmasan alakítható

RIEDL patikarobot általános vagy személyre szabott külső panelekkel szállítható, így könnyen illeszkedik az adott gyógyszertár stílusához. Az opcionális üvegpanelek (átlátszó vagy füstüveg) segítségével a betegek is értékelhetik a legmodernebb gyógyszertári technológiát.

Teljesen automatizált betöltőrendszer

Az automatizált tárolórendszer AIS II fő eleme az UR3 „kobot”, az ipari szektorból átvett robotizált, 6 forgó ízülettel ellátott humanoid kar. Ez a robot bármilyen mozgást képes nagy sebességgel végrehajtani a kijelölt munkaterületén. A GPI valóban a piacon jelen lévő legjobb terméket választotta automatizált tárolórendszeréhez: az UR3 „kobot” kart világszerte több mint 12000 alkalmazás használja.

Félautomata betöltőrendszer

A RIEDL Phasys komissiózó berendezést innovatív, több elem fogására alkalmas, rendkívül gyors és hatékony félautomata betöltőrendszerrel láttuk el. A rendszer része egy integrált 1D/2D vonalkódolvasó, amellyel beolvashatók a tárolandó csomagok vonalkódjai.

Felkeltettük érdeklődését?