Megnyílt innovatív csúcstechnológiás kezeléseket nyújtó klinikánk

Premier Med Egészségügyi, – Oktatási, – és Kutatóintézet

A Premier Med Egészségközpont kíméletes, vágás nélküli, innovatív csúcstechnológiás kezeléseket nyújt jóindulatú pajzsmirigy göbös (strúmás) betegek, jóindulatú emlőtumorral diagnosztizált páciensek, valamint visszértágulati problémákkal élők számára. Budán, exkluzív környezetben, a jelenleg elérhető legkorszerűbb technológiával felszerelt műtőkkel, Közép-Európában egyedülálló eszközökkel és szaktudással várjuk Pácienseinket.

Egészségközpontunk nem véletlenül specializálódott három területre: hiszünk abban, hogy fókuszáltan lehet kiemelkedőt nyújtani, orvos csapatunk tagjai neves, felkészült, tapasztalt orvosok, az országban szakterületük legjobbjainak számítanak. Számunkra a legfontosabb, hogy Pácienseink felkészülten, szorongás nélkül, jó érzésekkel érkezzenek és elégedetten távozzanak, ezért a Premier Med csapata az első konzultációtól a távozásig teljes figyelmet szentel Önnek. Nálunk mindig van idő és figyelem minden kérdésre, minden tisztázó beszélgetésre, mert mi az Ön csapata vagyunk.

A hivatásunk és Pácienseink iránti elkötelezettségünk motivált bennünket arra, hogy egészségközpontunk tereit és szolgáltatásait minden részletre kiterjedően úgy alakítsuk ki, hogy a nálunk töltött idő otthonosan, kényelmesen, diszkréten teljen, és minden adott legyen a gyors felépüléshez. Kezeléseink mind minimál invazív eljárások, vagyis olyan beavatkozások, amelyeknél nincs szükség vágásra, mégis egyenértékűek a vágással történő műtétekkel. Ennek köszönhetően minimális rizikóval és szövődmény veszéllyel járnak, sokkal rövidebb a felépülési idő, így Pácienseink jóval hamarabb visszatérhetnek megszokott életükhöz, mint a hagyományos műtétek után.