Berner Seal Safe veszélyeshulladék csomagoló

A biztonságos citosztatikus hulladékkezelés

A SEAL SAFE hulladék-behegesztő rendszer egy, a maga nemében egyedülálló, szabadalmaztatott csomagolási elgondoláson alapul.

A készülék az egészséget veszélyeztető hulladékok tárolására szolgál, a kipárolgások megakadályozásával. Olyan területeken használható, ahol fertőző vagy mérgező hulladékok keletkeznek, kiváltképpen pedig citosztatika-készítmények előkészítésénél és előállításánál.

A SEAL SAFE egy lábkapcsoló vagy optikai érzékelő útján kényelmesen kezelhető. A behegesztendő hulladék behelyezése után ez indítja el a hegesztési folyamatot. A lábkapcsolóval a fóliacső hosszának esetleges módosítása is végrehajtható. A hegesztési művelet befejeztével megtörténik a fóliacső automatikus továbbítása. A szakaszonként behegesztett hulladék biztonságos módon gyűlik össze a készülék alatt álló különleges hulladéktárolóban. Ha a tárolóedény megtelt, az a fedél lezárása után elszállítható. Egy új fóliacső behelyezése a készülék vázán elhelyezett, gázrugóval megtámasztott fedél felbillentése után igen egyszerűen végrehajtható.

Berner Seal Safe veszélyeshulladék csomagoló
Berner Seal Safe veszélyeshulladék csomagoló

Kapcsolattartó

Mónus Tamás
kereskedelmi igazgató
20 444-3591
tamas.monus@premiergmed.hu

Fazekas Péter
termékigazgató
207760814
peter.fazekas kukac premiergmed.hu

Gyártó

Letölthető tartalom

Nincs letölthető tartalom

Kapcsolódó termékek

Nincs kapcsolódó termék

Kiegészítő termékek

Nincs kiegészítő termék