Irányítási rendszereink

PREMIER G. MED CÉGCSOPORT
 
 
Bevezető rész:
A Cégcsoport folyamatosan törekszik a magyar egészségügyi piacon elfoglalt helyének megtartására valamint, hogy kizárólag olyan termékek kerüljenek forgalmazásra Magyarországon, amelyek minőségi változást eredményeznek a magyar egészségügyben.
 
Szlogenünknek megfelelően „Minőséggel a XXI. században” célunk, hogy részt vegyünk a magyar egészségügy fejlesztésében, minőségének és hatékonyságának javításában.
 
Ennek érdekében olyan hatékony minőségbiztosítási rendszert vezettünk be és működtetünk mindhárom cégnél, amely garantálja az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink megelégedettségét.
 
Ugyanezen feltételek elfogadását és betartását várjuk el partnereinktől és beszállítóinktól egyaránt.
 
Folyamatos célunk a meglévő minőség- és környezetirányítási rendszereink fejlesztése és tanúsítványaink megtartása, és azok körének bővítése ezen üzleti szektorban.
 
 
 
A cégcsoport tanúsítványai:
 
 

KeresésAktualitások

Gyógyszeradagoló automata Hatvanban

Gyógyszeradagoló automata Hatvanban

A hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézetébe betette a lábát a XXI. századi gyógyszerelő rendszere. Az intézet vezetőnő és a főgyógyszerésznő elégedettek az új gyógyszerelő automatával, amely nem csak a hatvani kórház betegeit képes ellátni gyógyszereivel.
tovább
Egyénre szabott terápiák Pécsett

Egyénre szabott terápiák Pécsett

"A jövő gyógyászata az individuális terápia" - Prof. Dr. Botz Lajos, Intézetvezető Főgyógyszerész
tovább
Teljes körű optimalizációs rendszer a műtéti eszközök nyomon követésére

Teljes körű optimalizációs rendszer a műtéti eszközök nyomon követésére

Az EuroSDS® egy olyan moduláris felépítésű, számítástechnikai alapú információs rendszer, mely ötvözi a sterilizálás dokumentálását, a steril termékkezelés logisztikai hátterét és a műszerkezelést, biztosítva ezzel a minőségirányítás holisztikus megoldását és a sterilanyag-körforgás teljes követhetőségét.
tovább